OTVARANjE MOTO SEZONE 2022
MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE

,,POGLEDAJTE  DVA PUTA U RETROVIZOR”

Motoristi startuju moto sezonu 16. i 17.aprila 2022. godine.

Moto Asocijacija Srbije tradicionalno i ove godine organizuje
,,REGIONALNO OTVARANjE MOTO SEZONE 2022″u svim regionima Srbije. Sinhronizovano u 11:55 časova svi motociklisti su pozvani da startuju svoje motore.

Regionalno otvaranje moto sezone je u sledećim regionima i mestima:
16.04. u Zrenjaninu, a 17.04.2022. godine u  Užicu, Nišu, Šidu, Baroševcu – Lajkovcu, Despotovcu, Apatinu, Negotinu, Kovinu, Pančevu…

Okupljanje je od 10 do 12 časova i u nekim od regiona obaviće se blagoslov motociklista i motora.
,,Centralno Otvaranje Moto Sezone 2022″ u organizaciji Moto Asocijacije Srbije, biće 23. aprila 2022. godineu Smederevu u čuvenoj smederevskoj Tvrđavi gde se inače tog dana zvanično otvara i sezona moto skupova u Srbiji koji su uglavnom svi humanitarnog karaktera pa tako i ovaj moto skup u organizaciji moto kluba Extrem (MAS) – Smederevo.
Moto Asocijacija Srbije je najveća i najdugovečnija organizacija u zemlji, čiji je predsednik  lazarevčanin Rade Marković. Osnovani su 1994.godine i u članstvu imaju 40 moto klubova sa preko 2.000 članova motociklista iz Srbije i regiona.
Cilj ove akcije je povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i skretanje pažnje da su sa ovim lepim danima motociklisti brojniji pa se mole svi učesnici u saobraćaju da na vreme uključe svoj pokazivač pravca, i mole se da uvek dva puta pogledaju u retrovizor pre skretanja u željeni smer. Takođe, upućujemo apel svim vozačima da tokom vožnje ne koriste svoje mobilne telefone.

Ova akcija se tradicionalno realizuje u saradnji sa lokalnim samoupravama, Turističkim organizacijama i ostalim relevantnim državnim institucijama.

SVIM MOTOCIKLISTIMA I OSTALIM UČESNICIMA U SAOBRAĆAJU, ŽELIMO SIGURNU I BEZBEDNU VOŽNjU I VIDIMO SE NA DRUMU.

DOBRODOŠLI NA OTVARANjE MOTO SEZONE 2022