Osvojite zimsko putovanje iz snova

U okviru istoimene zimske promotivne kampanje, Turistička organizacija Srbije organizuje nagradni konkurs “Zima prija svima”. Svi zainteresovani punoletni građani Srbije imaće priliku da na adresi www.zimaprijasvima.rs osvoje zimsko putovanje iz snova za dvoje!

Za učešće na konkursu protrebno je da, uz pomoć na sajtu predloženih fotografija zimskih prizora iz Srbije, zainteresovani kreiraju orginalnu pozivnicu za prijatelja kojeg bi voleli da povedu na zimsko putovanje. Nakon toga mogu pozvati prijatelje da glasaju za njihov rad.

30 radova sa najvećim brojem glasova ulaze u finale, od kojih će žiri izabrati 10 koji će biti nagrađeni poklon paketima. Autor prvoplasiranog rada osvojiće putovanje u trajanju od 7 dana za dvoje na planinu koju je izabrao.

Konkurs će biti otvoren do 30. decembra 2015. Pobednici će biti proglašeni 4. januara.

Više informacija o načinu učešća u ovom nagradnom konkursu, možete dobiti klikom na sledeći link www http://www.zimaprijasvima.rs kao i na Facebook stranici https://www.facebook.com/turisticka.organizacija.srbije Turističke organizacije Srbije.

 

Zima prija svima