Turistička ponuda Lazarevaca je privukla veliku pažnju posetilaca na događaju  u okviru kampanje „Moja Srbija“.  Za posetu Lazarevcu i okolini vladalo je veliko interesovanje domaćih i stranih gostiju, podeljen je promotivni material na srpskom i engleskom jeziku.

Kampanja “Moja Srbija” završena je prošle sedmice u Beogradu, na Trgu Republike, pod sloganom „Vidi Srbiju… savršen odmor ti je nadohvat ruke“.  Beograđanima i brojnim strancima predstavilo se 27 turističkih destinacija iz cele Srbije.  Svi posetioci mogli su da uživaju u bogatom program od 18 do skoro 23 sata,  u okviru kojeg su predstavljeni naša tradicija, manifestacije, banjska lečilišta, turističke atrakcije i brojni drugi sadržaji. U umetničkom delu programa zapažen nastup imali su učenici i profesori  MŠ “Marko Tajčević” iz Lazarevca.

Događaj su otvorili i ujedno završili ovogodišnju kampanju Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije i Miodrag Popović,  direktor Turističke organizacije Beograda , u prisustvu resornog ministra, gospodina Rasima Ljajića. Tokom ove godine, promotivna kampanja organizovana je i u Nišu,  Novom Sadu i Čačku, gde je štand  TO Lazarevca bio veoma posećen.