Beogradski manifest je jedinstvena platforma za predstavljanje najboljih manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona. Veliki festival manifestacija i destinacija pod nazivom Beogradski manifest osmišljen je tako da se posetiocima što vernije prenese autentičan duh i atmosfera kao i kulturne i turističke vrednosti manifestacija.

beogradski manifest plakat

Beogradski Manifest svojim sadržajima tokom dana gaji prevashodno porodične vrednosti a večernji sati posvećeni su omladini. Kreativnim i maštovitim idejama spaja tradiciju i savremeno doba, pružajući zabavu za sve uzraste i najrazličitija intresovanja.

Posetioci pored najzanimljivijihmanifestacija i destinacija na jednom mestu mogu videti najbolje muzičke izvođače iz celog regiona, atraktivne plesne programe i šarene karnevalske povorke. Filmski festivali će se predstaviti sa najnovijim fimskim ostvarenjima, a mališani će u zonama posvećenim njima moći da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečjih horova, uživaju u jahanju konja i učestvuju u brojnim radionicama i igrama.